] ]

 
] ] ]
]
Welcome Guest ]
]
] ]

] ] ]
]
Site Navigation ]
]
] ]

] ] ]
]
Top 10 Recent Posts ]
View Last Post Bridge electrical problem
Last Post By: Summer Kamp
Forum: Carver

Posted: June 15 2015 at: 19:19

View Last Post Dead Forum?
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 30 2015 at: 18:51

View Last Post Transducer location
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 23 2015 at: 18:48

View Last Post New (used) CraigCat owner!
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 17 2015 at: 19:06

View Last Post Rosborough Ltd Links
Last Post By: ironsurgeon
Forum: Rosborough

Posted: March 31 2015 at: 16:34

View Last Post Yamaha Links
Last Post By: Ricky242
Forum: Yamaha

Posted: February 21 2015 at: 13:13

View Last Post AMEROSPORT OWNERS
Last Post By: jim paluszynski
Forum: Chris Craft

Posted: February 21 2015 at: 09:12

View Last Post Sportcraft Links
Last Post By: jdabbott58
Forum: Sportcraft

Posted: January 21 2015 at: 09:40

View Last Post Murray Chris Craft Constellations
Pages 1 2 3 4 ... 149 » 150
Last Post By: Capt Jim
Forum: Chris Craft

Posted: August 29 2014 at: 11:06

View Last Post 1991 Four Winns 365
Last Post By: Blue Moon 138
Forum: Four Winns

Posted: July 16 2014 at: 17:35

]
] ]
   
Rinker
 BoatUS Boat Groups/Manufacturer Forums>>Rinker
Subject Topic: Hello from the San Francisco Bay Area Post ReplyPost New Topic
 
] ] ]
]
Author
Message Prev Topic | Next Topic 
manticore999
"Seaman Recruit"




Joined: April 24 2005
Posts: 1
Posted: July 07 2006 at 16:29 | IP Logged Quote manticore999

Just wanted to say hi and it's nice to have a Rinker section here on one of my favorite web 'destinations'.  The admiral and I have an '05 FV270 and so far are happy with our 'Mr Scott'.  We have had some minor issues and one engine issue so far.  Our dealer took care of them without a hassle (except these things always seem to take longer than you'd like them to !).  Our latest issue was with what appeared to be a 'leak' in the drive unit.  Apparently when the dealer called Volvo (we have the 320hp 5.7 Ocean Drive) they said there was a known issue (?) and recommended replacing the entire gear assemby.  It was fixed under warranty, as it's only a year old, and seems to be fine now.  Just curious if anyone else has ever heard of this?
Back to Top Printable version View manticore999's Profile Search for other posts by manticore999
 
]
] ]
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic

] ] ]
]
  ]
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum
]
] ]

] ] ]
]
©2015, Boat Owners Association of The United States. All Rights Reserved.
This page was generated in 1.1094 seconds.
]
] ]