] ]

 
] ] ]
]
Welcome Guest ]
]
] ]

] ] ]
]
Site Navigation ]
]
] ]

] ] ]
]
Top 10 Recent Posts ]
View Last Post fuel gauge
Last Post By: Bunka
Forum: Mainship

Posted: August 25 2015 at: 00:12

View Last Post Mainship pilot 30
Last Post By: Bunka
Forum: Mainship

Posted: August 17 2015 at: 06:52

View Last Post Rosborough Ltd Links
Last Post By: Trawler
Forum: Rosborough

Posted: July 31 2015 at: 11:56

View Last Post Bridge electrical problem
Last Post By: Summer Kamp
Forum: Carver

Posted: June 15 2015 at: 19:19

View Last Post Dead Forum?
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 30 2015 at: 18:51

View Last Post Transducer location
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 23 2015 at: 18:48

View Last Post New (used) CraigCat owner!
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 17 2015 at: 19:06

View Last Post Yamaha Links
Last Post By: Ricky242
Forum: Yamaha

Posted: February 21 2015 at: 13:13

View Last Post AMEROSPORT OWNERS
Last Post By: jim paluszynski
Forum: Chris Craft

Posted: February 21 2015 at: 09:12

View Last Post Sportcraft Links
Last Post By: jdabbott58
Forum: Sportcraft

Posted: January 21 2015 at: 09:40

]
] ]
   
Wellcraft
 BoatUS Boat Groups/Manufacturer Forums>>Wellcraft
Subject Topic: Martinique 2600 VacuFlush Post ReplyPost New Topic
 
] ] ]
]
Author
Message Prev Topic | Next Topic 
Gerry863
"Seaman Recruit"




Joined: July 12 2007
Posts: 2
Posted: September 22 2008 at 10:52 | IP Logged Quote Gerry863

I have a VacuFlush toilet system and it stopped working. I went to check the fuses underneath the instrument panel and all I could see on the fuse panel was a macerator label with a 20 amp fuse in it and the label along side said it should 20 amps.

The only problem ia that the manual said it should be a 10 amp fuse and VacuFlush is not a macerator system.

So, did Wellcraft just use a standard fuse panel that had a macerator 20A label on it? If they did then the 20A fuse in it (which wasn't blown) is incorrect and doesn't offer the proper protection. If not then is there an inline fuse somewhere? ( I have already found 3 inline fuses in my search which are not noted anywhere but none of them are the VacuFlush fuses ). I will next do some tracing with a voltmeter but was hoping someone might have an answer before I started taking things apart and removing wire ties, etc.
Thanks for any help!
Back to Top Printable version View Gerry863's Profile Search for other posts by Gerry863
 
jjdenogean
"Seaman Recruit"




Joined: July 25 2007
Posts: 2
Posted: September 22 2008 at 11:51 | IP Logged Quote jjdenogean

I have a 2006 252 wellcraft coastal with the same problem… I narrowed it down to my water pump… I hit the lower part of the water pump and it worked for awhile but quit again.. Hope this helps..

 



__________________
J.Denogean
Back to Top Printable version View jjdenogean's Profile Search for other posts by jjdenogean
 
Gerry863
"Seaman Recruit"




Joined: July 12 2007
Posts: 2
Posted: September 22 2008 at 12:49 | IP Logged Quote Gerry863

Thanks.  I did try tapping it a few times to no avail yesterday.
I'm still trying to find out if it's a fuse problem first before I start taking things apart. I emailed Wellcraft to see if they could explain why they have a nacerator label for a fuse when there is no macerator and. if they mean VacuFlush, why is it 20A instead of the recommended 10A.
  I'm going to boat shortly to see if I can determine if pump is getting current.  Found some info on the internet to help on this.

Back to Top Printable version View Gerry863's Profile Search for other posts by Gerry863
 
jjdenogean
"Seaman Recruit"




Joined: July 25 2007
Posts: 2
Posted: September 22 2008 at 12:59 | IP Logged Quote jjdenogean

Cool, let us know what you find.. 

__________________
J.Denogean
Back to Top Printable version View jjdenogean's Profile Search for other posts by jjdenogean
 
]
] ]
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic

] ] ]
]
  ]
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum
]
] ]

] ] ]
]
©2015, Boat Owners Association of The United States. All Rights Reserved.
This page was generated in 0.8457 seconds.
]
] ]