] ]

 
] ] ]
]
Welcome Guest ]
]
] ]

] ] ]
]
Site Navigation ]
]
] ]

] ] ]
]
Top 10 Recent Posts ]
View Last Post Viking Yachts Links
Last Post By: Viking44
Forum: Viking Yacht

Posted: April 17 2014 at: 06:32

View Last Post Amerosport 320
Last Post By: Jerry737
Forum: Chris Craft

Posted: April 13 2014 at: 16:00

View Last Post Murray Chris Craft Constellations
Pages 1 2 3 4 ... 149 » 150
Last Post By: David Ross
Forum: Chris Craft

Posted: March 14 2014 at: 17:23

View Last Post Any Uniflite Owners near Berkeley CA???
Last Post By: concordian
Forum: Uniflite

Posted: March 08 2014 at: 02:27

View Last Post Inverter
Last Post By: eshover
Forum: Chris Craft

Posted: February 03 2014 at: 11:32

View Last Post 1963 Constellation 42
Last Post By: eshover
Forum: Chris Craft

Posted: February 03 2014 at: 11:19

View Last Post 2000 Gulfstream 232
Last Post By: DanDDan
Forum: Grady-White

Posted: January 30 2014 at: 11:01

View Last Post Catalina Owners
Pages 1 2 3 4 ... 191 » 192
Last Post By: Happy Hour III
Forum: Chris Craft

Posted: January 18 2014 at: 20:11

View Last Post 50 amp question
Last Post By: Pats2nd Connie
Forum: Chris Craft

Posted: January 13 2014 at: 17:57

View Last Post Leaving boat
Last Post By: Pats2nd Connie
Forum: Chris Craft

Posted: January 13 2014 at: 08:17

]
] ]
   
Chris Craft
 BoatUS Boat Groups/Manufacturer Forums>>Chris Craft
Subject Topic: ignition system 1878 281 Post ReplyPost New Topic
 
] ] ]
]
Author
Message Prev Topic | Next Topic 
pelica11
"Seaman Recruit"




Joined: May 20 2008
Posts: 1
Posted: May 23 2008 at 09:51 | IP Logged Quote pelica11

Hi fellow Chris Craft owners,

I have been having trouble with the port engin coil over heating and shorting out.  I was told it could be a bad ground, an faulty ignition switch or a short in the wiring somewhere.  I just bought a new coil no luck same out come.  I found a few questionable wires and sloppy connections no luck.  I had a few ignition switches tried them no luck.  I went and bought a new ignition swithch and bingo everything is right on spec.  My question is this the real fix or am I going to experience another electrical problem due to some unknown factor.

Thanks

The Pelican



__________________
Owner of 1979 281 Catalina "The Emerald Lady" it's our get-away home.
Back to Top Printable version View pelica11's Profile Search for other posts by pelica11
 
]
] ]
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic

] ] ]
]
  ]
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum
]
] ]

] ] ]
]
©2014, Boat Owners Association of The United States. All Rights Reserved.
This page was generated in 1.2031 seconds.
]
] ]