] ]

 
] ] ]
]
Welcome Guest ]
]
] ]

] ] ]
]
Site Navigation ]
]
] ]

] ] ]
]
Top 10 Recent Posts ]
View Last Post fuel gauge
Last Post By: Bunka
Forum: Mainship

Posted: August 25 2015 at: 00:12

View Last Post Mainship pilot 30
Last Post By: Bunka
Forum: Mainship

Posted: August 17 2015 at: 06:52

View Last Post Rosborough Ltd Links
Last Post By: Trawler
Forum: Rosborough

Posted: July 31 2015 at: 11:56

View Last Post Bridge electrical problem
Last Post By: Summer Kamp
Forum: Carver

Posted: June 15 2015 at: 19:19

View Last Post Dead Forum?
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 30 2015 at: 18:51

View Last Post Transducer location
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 23 2015 at: 18:48

View Last Post New (used) CraigCat owner!
Last Post By: BudMan53
Forum: CraigCat

Posted: May 17 2015 at: 19:06

View Last Post Yamaha Links
Last Post By: Ricky242
Forum: Yamaha

Posted: February 21 2015 at: 13:13

View Last Post AMEROSPORT OWNERS
Last Post By: jim paluszynski
Forum: Chris Craft

Posted: February 21 2015 at: 09:12

View Last Post Sportcraft Links
Last Post By: jdabbott58
Forum: Sportcraft

Posted: January 21 2015 at: 09:40

]
] ]
   
Sea Ray
 BoatUS Boat Groups/Manufacturer Forums>>Sea Ray
Subject Topic: Boat Fridge_1981 245SRV Post ReplyPost New Topic
 
] ] ]
]
Author
Message Prev Topic | Next Topic 
BostonCM
"Seaman Recruit"




Joined: September 13 2006
Posts: 2
Posted: September 13 2006 at 15:26 | IP Logged Quote BostonCM

I have the original fridge in my boat. It works fine when hooked up to
shore power, but when I try to turn it on off of DC it won't kick on. I
have turned the fridge off before/after I turned the shore power off with
the same results. I checked, its hooked up to the batteries and the fuse
inline is good. Is there any where else where it can be bad? Ant help
would be appreciated. CM

__________________
BostonCM
Back to Top Printable version View BostonCM's Profile Search for other posts by BostonCM
 
CAP10PAT
"Seaman Recruit"




Joined: July 23 2004
Posts: 7
Posted: October 02 2006 at 22:03 | IP Logged Quote CAP10PAT

See if you can check and measure the power at the fridge of your 12v wires. Make sure you have power there. You may have corroded contacts someplace - maybe in the inline fuse holder.
Back to Top Printable version View CAP10PAT's Profile Search for other posts by CAP10PAT
 
]
] ]
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic

] ] ]
]
  ]
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum
]
] ]

] ] ]
]
©2015, Boat Owners Association of The United States. All Rights Reserved.
This page was generated in 0.9219 seconds.
]
] ]